Ihanska cesta 6, 1230 Domzale
01 721 13 94

Cube kolesa 2016

Cube kolesa 2016

Cube kolesa 2016

V nekaj naslednjih člankih bomo predstavili novosti, ki nam jih prinaša Cube za naslednjo sezono. Teh je toliko, da jih ne bi mogli predstaviti v enem kosu in bilo bi škoda, da bi takšne zanimive novosti predstavljali vse skupaj.  

 

AGREE C:62 SL

CUBE AGREE C:62 SL je vrhunsko cestno kolo

Brez kompromisno namenjen kolesarjem, ki od kolesa zahtevajo hitrost, nizko težko in togost, ki so zagotovilo za učinkovito pedaliranje po ravnini, vzpenjanje in vožnjo po klancu navzdol. Opremljen je z najvišjim rangom opreme Shimano, Dura Ace, okvir pa je tudi pripravljen na uporabo komponent Shimano Di2. Okvir Cube Agree je popolnoma nov z novo vilico CSL Evo carbon, aerodinamične oblike in izredne togosti, kar zagotavlja posebno dober občutek pri zavoranju. Stabilnost upravljanja je dosežena tudi z uporabo tapered krmilnega ležaja med vilico in okvirjem, gonilni ležaj pa je v okvir nameščen s pressfit sistemom, ki tudi nudi boljšo togost. Vsi kabli in pletenico so skriti v notranjosti okvirja, s čimer bo njihova življenska doba daljša, vzdrževanje okvirja pa bo lažje in hitrejše. Eleganten in funkcionalen je tudi način pritrjevanja sedežne opore v okvir. Namesto sedežne objemke, se Agree ponaša s posebnim sistemom, integriranim v okvirju. Novemu okvirju so inženirji tudi skrajšali zadnje vilice oz. "chain stay", kar omogoča še dodatno boljšo togost.

Oglejte si ponudbo cestnih koles Cube na naši strani: Cube cestna kolesa

 

AGREE C:62 RACE DISC

CUBE AGREE C:62 RACE DISC je vrhunska specialka s hidravličnimi disk zavorami

S tem kolesom ni izgovorov za slab rezultat: super tog in lahek za vzpone, najučinkovitejše zaviranje, ki ga zagotavljajo hidravlične disk zavore. Ob Shimano Ultegra opremi, je Agree C:62 dobitna kombinacija, od rekreacije do tekmovanja. S popolnoma novo vilico in X12 sistemom za pritrjevanje obročnika tako spreda in zadaj, se kolo ponaša z neprekosljivo togostjo in sigurnostjo pri vožnji. Gonilni ležaj je tudi tem kolesu v okvir nameščen s pressfit sistemom, ki tudi nudi boljšo togost, seveda pa tako pri klasične Agree okviru tudi pri okvirju z disk zavorami vsi kabli potekajo po notranjosti okvirja.

Oglej si ponudbo vseh cestnih koles na naši strani: Cube cestna kolesa

 

STEREO 160 C:68 ACTION TEAM 27.5

CUBE STEREO 160 C:68 ACTION TEAM 27.5 je vrhunsko kolo za enduro tekmovanja in ture

Za zmagovalce enduro tekmovanj na najvišjem nivoju. Cube je predstavil novi okvir Stereo 160 C:68. Isti okvir, iste nastavitve vzmetenja in iste komponente, kakor jih vozijo tekmovalci ene najboljših enduro tekmovalnih ekip, Cube Action Team. Okvir je nov, narejen z twin-mold tehnologijo, vključno z vsemi deli zadnje trikotnika, kar ob izvrstnih voznih lastnostih daje še zelo nizko težo okvirju. Zadnji trikotnik je narejen v four-bar konstrukciji, ki zagotavlja dve stvari: 160mm hoda vzmetenja, ki jih želijo freeride kolesarji in najboljšo možno kontrolo vzmetenja, ki je važna za kolesarje na maratonu. Ko te lastnosti združimo, dobimo nepremagljivo orožje za enduro rekreacijo ali tekmovanja.

Oglej si ponudbo vseh Enduro in Allmountain koles na naši strani: Cube Enduro & Allmountain

 

NUTRAIL HYBRID

CUBE Nutrail Hybrib | električni fatbike, ki vas bo popeljal kamor si srce poželi

To je kolo, ki prestavlja vse meje v kolesarskem svetu. Na obročih najdemo plašče širine kar 4.00, pri pedaliranju pa vam bo pomagal BOSCH CX motor. S tem je Nutrail Hybrid vozilo idealno tako za mestne vožnje, kot popolna brezpotja, še posebej pa je primeren za globoke mehke podlage kot so sneg, pesek, mivka in podobno. V ta okvir je CUBE vložil vse svoje znanje in tehnične izkušnje, s ciljem, da ponudi univerzalno funkcionalnost zapakirano v najboljšo možno zabavo. Ni bilo enostavno vgraditi motor BOSCH v vrhunski triple-butted hidroformni aluminijast okvir, katerega cilj je v osnovi biti vrhunski fat-bike. Togost in stabilnost sta pridobljeni s tapered krmilnim ležajem med vilico in okvirjem v sprednjem delu, ter kar 177mm široko zadnjo vilico za vpetje obročnika Okvir ima možnost montaže prtljažnika, ki bo omogočila uporabo tako za mestne uporabnike, kot tudi izletnike, ki s kolesom zbežijo za daljši čas.

Oglej si ponudbo FatBike koles na naši strani: Cube FatBike

 

TWO15 HPA SL 27.5

Cube TWO15 HPA SL 27.5 downhill kolo za spust

To kultno DH kolo je po letu premora spet v igri za 2016. V CUBE-u so ga opremili z obroči velikosti 27.6 oz. 650B, z lažjim in bolj togim okvirjem, s čimer je kolo hitrejše in nudi več kontrole kot njegovi predhodniki. Konstrukcijsko je Two15 enak kot tudi bolj umirjena Stereo in Fritzz, a ima 215mm hoda vzmetenja, vendar za razliko od svojega predhodnika, bolje kontrolira tolikšno mero vzmetenja.

Posebna pozornost je bila posevečena znižanju teže okvirja. Hidroforming in triple butted cevi tvorijo le malo težji okvir od enduro modelov, a obenem kolo nudi največjo možno preciznost upravljanja in sistem vzmetenja prilagodljiv vsem terenom.

Oglej si ponudbo vseh Freeride in Downhill koles: Cube Freeride & DH