Ihanska cesta 6, 1230 Domzale
01 721 13 94

CUBE LTD Pro - največ kolesa za vaš denar

CUBE LTD Pro - največ kolesa za vaš denar


CUBE je za sezono 2016 pripravil izjemno ponudbo z enim od svojih paradnih modelov, LTD Pro. Že do sedaj je ta model veljal za enega najbolj konkurenčnih "hardtail" gorskih koles na kolesarskem trgu, za novo sezono pa dobesedno prekaša vso konkurenco.

Na kolesu boste poleg odličnega kolesa našli še novo 11-redno opremo Shimano XT 8000, Rock Shox Recon zračne vzmetne vilice in Magura MT2 hidravlične zavore izpod rok priznanega nemškega proizvajalca.

Serija LTD se ponaša z odličnimi okvirji, ki jih odlikujejo številne prednosti, zasnovane vse z namenom vedno zasedati sam vrh v svetu stalno naprednih MTB standardov. Okvirji so izdelani iz odličnih 6061 aluminijskih cevi, na njih boste našli izboljšani nosilec hidravličnih disk zavor, PressFit sistem za namestitev ležajev gonilke in krmilnega ležaja za boljšo trdnost in nižjo težo. Okvir v tem cenovnem rangu preseneti s skritimi vodili pletenic, kar pripomore k dosti lepšemu izgledu in daljši življenski dobi pletenic.

LTD Pro zagotovo ni več model vstopnega razreda. Rock Shox Recon vilice z 100mm hoda zračnega vzmetenja zagotavljajo odlično kontrolo in udobje, medtem ko novi Shimano XT-8000 sistem z 11-rednim zadnjim menjalnikom in širokim razponom zadnjih zobnikov od 10 do 40 zob poskrbi za široko paleto prestavnih razmerij. Tako bo izbira dvojnega verižnika spredaj smiselna za večino strank, saj ob široki paleti prestav zadaj, pokrijemo enak razpon z dvema verižnikoma spredaj, kot do sedaj s tremi. S tem je izboljšano delovanje, dosežena nižja teža in še bi lahko naštevali. Za tiste najbolj  ekstremne uporabnike pa CUBE ponuja tudi izbiro s tremi verižniki spredaj, kar v kombinaciji z 11-rednim sistemom zadaj prinaša resnično bogato izbiro prestavnih razmerij. Vse skupaj zaključijo odlične zavore Magura MT2, ki bodo poskrbele za varno in brezskrbno ustavljanje kolesarja.

LTD Pro je na voljo v dveh barvah, živahni "kiwi" zeleni in univerzalni "blackline", višini kolesarja pa se prilagaja s kar 6 različnimi velikostmi. 16" in 18" velikostim pripadajo 27.5" oz. 650b obroči, velikostim 17", 19", 21" in 23" pa pripadajo 29 palčni obroči.

 

Cube LTD Pro 2016