Ihanska cesta 6, 1230 Domzale
01 721 13 94

Spustaši gredo »na svoje«

Spustaši gredo »na svoje«

Ekipa tekmovalcev Energije bo v letošnji sezoni krajša za eno celo disciplino, saj so tekmovalci v spustu po koncu lanske sezone izrazili željo po ustanovitvi nove ekipe, pri čemer jih seveda nismo ovirali in idejo sprejeli kot pozitivno.

Tako so z novim letom v Domžalah ustanovili novo društvo pod imenom "BATT Team", katerega tekmovalno ekipo bodo sestavljali vodja Jan Perše, domačin Tilen Ferk, ter gosti z drugih občin, Kamničana Luka Zlatnar in Tomaž Oražem, Kranjčan Matic Habjan, ter Kočevec Dejan Kalabota, ki bo nastopal v veteranski kategoriji.

Z novo ekipo bo nov zagon na slovensko DH sceno pripeljala še nova članica, Katka Primožič, ki bo poskušala na kateri od tekem popestriti žensko zasedbo.

 

Fantje so nas v zadnji sezoni razveseljevali s svojimi epizodami. Za slovo so nam posneli še zadnjo, a verjamemo, da jih bomo še videli. Le v drugih barvah

 

Čeprav bo to korak nazaj za naše društvo v gravitacijskih disciplinah, pa smo idejo sprejeli kot pozitivno. Prepričani smo, da bodo fantje na ta način še bolj svobodni in bodo našli nov zagon, novo motivacijo in še močnejšo energijo za ustvarjanje, tako da bodo na gorsko kolesarski sceni pustili še močnejši pečat. Na ta način je domžalska občina bogatejša še za eno gorsko kolesarsko društvo in prepričani smo, da bomo s skupnimi močmi Domžale dvignili še višje na MTB zemljevidu.

Vsem fantom bi se ob tej priložnosti radi zahvalili za vse skupne ure preživete na kolesu in sestankih, še bolj pa za vso nesebično pomoč pri organizaciji tekmovanj in drugih aktivnostih v društvu. ŠD Energija brez vas ne bi bila kakršna je in tega vam ne pozabimo. Ekipi želimo srečno in uspešno v tej in vseh prihajajočih sezonah.

 

BATT Team zaenkrat lahko najdete na njihovi Facebook strani: https://www.facebook.com/battteam/?fref=ts

 

 

JakaT