Ihanska cesta 6, 1230 Domzale
01 721 13 94
Modra | Endura Gridlock II ženska jakna

Endura Gridlock II ženska jakna

Endura Gridlock II ženska jakna
Vsestranska ženska janka, ki je podaljšana na zadnjem delu, kar omogoča dobro zaščito pred pršenjem vode. V notranjosti jakne boste našle mrežasto podlogo, ki izboljša zračnost obenem pa zadrži toploto. Za še boljšo zračnost poskrbita zračnika pod pazduho, ki ju lahko odprete ali zaprete z zadrgo.
Gridlock II jakna je opremljena z enim manjšim žepom na prsnem delu ter enim večjim na ledvenem delu, oba sta zaščitena z zadrgo. Če vas ujame tema ali slabo vreme ima jakna na zadnjem žepu pripravljeno zanko za namestitev lučke. V celoti pa je jakna opramljena z odsevniki.

Sestava: 100% poliester
Vodni stolpec: 10000mm | Zračnost: 10000g/m2/24h

Več informacij si lahko preberete za spodnji povezavi: http://www.endurasport.com/products/?ProductID=262

Preberi več...

Proizvajalec: Endura
84,99 €
Pošlji povpraševanje

Endura Gridlock II ženska jakna Vsestranska ženska janka, ki je podaljšana na zadnjem delu, kar omogoča dobro zaščito pred pršenjem vode. V notranjosti jakne boste našle mrežasto podlogo, ki izboljša zračnost obenem pa zadrži toploto. Za še boljšo zračnost poskrbita zračnika pod pazduho, ki ju lahko odprete ali zaprete z zadrgo. Gridlock II jakna je opremljena z enim manjšim žepom na prsnem delu ter enim večjim na ledvenem delu, oba sta zaščitena z zadrgo. Če vas ujame tema ali slabo vreme ima jakna na zadnjem žepu pripravljeno zanko za namestitev lučke. V celoti pa je jakna opramljena z odsevniki. Sestava: 100% poliester Vodni stolpec: 10000mm | Zračnost: 10000g/m2/24h

Več informacij si lahko preberete za spodnji povezavi: http://www.endurasport.com/products/?ProductID=262

Če želite, da bi vam blago poslali po pošti, nam s tem sporočilom sporočite vaše želje. Kontaktirali vas bomo za dodatna navodila, če jih bomo potrebovali.