Ihanska cesta 6, 1230 Domzale
01 721 13 94
Črna | Endura Singletrack Lite kratke kolesarske hlače

Endura Singletrack Lite kratke kolesarske hlače

Endura Singletrack Lite Short kratke kolesarske hlače
4 - slojni raztegljiv material omogoča dobro prileganje. Na zadnji strani je všit bolj trpežen materil, da se hlače ne uničujejo pri stiku s sedežem.
Hlače se lahko prilagodijo v pasu s sistemom na "ježka", v notranjosti pa imajo pripravljene gubme za vpetje spodnjih kolesarskih hlač s podlogo. Za dobro prezračevanje posrkbita dva zračnika na prednji strani hlač, ki ju lahko odprte ali zaprete z zadrgo. Prav tako sta na prednji strani dva večja žepa z zadrgo, na zadnji strani pa en manjši žep.
Za boljšo vidljivost so hlače opremljene z odsevnikom. Tkanine in tehnologije: YKK®, Clickfast™ Compatible
Sestava: 85% najlon, 15% elastan
Več informacij si lahko preberete za spodnji povezavi: http://www.endurasport.com/products/?ProductID=112 Preberi več...

Proizvajalec: Endura
74,99 €
Pošlji povpraševanje

Endura Singletrack Lite Short kratke kolesarske hlače 4 - slojni raztegljiv material omogoča dobro prileganje. Na zadnji strani je všit bolj trpežen materil, da se hlače ne uničujejo pri stiku s sedežem. Hlače se lahko prilagodijo v pasu s sistemom na "ježka", v notranjosti pa imajo pripravljene gubme za vpetje spodnjih kolesarskih hlač s podlogo. Za dobro prezračevanje posrkbita dva zračnika na prednji strani hlač, ki ju lahko odprte ali zaprete z zadrgo. Prav tako sta na prednji strani dva večja žepa z zadrgo, na zadnji strani pa en manjši žep. Za boljšo vidljivost so hlače opremljene z odsevnikom. Tkanine in tehnologije: YKK®, Clickfast™ Compatible Sestava: 85% najlon, 15% elastan Več informacij si lahko preberete za spodnji povezavi: http://www.endurasport.com/products/?ProductID=112

Če želite, da bi vam blago poslali po pošti, nam s tem sporočilom sporočite vaše želje. Kontaktirali vas bomo za dodatna navodila, če jih bomo potrebovali.