Ihanska cesta 6, 1230 Domzale
01 721 13 94
- 58%
Energija kolesarki WS brezrokavnik

Energija kolesarki WS brezrokavnik

AKCIJA MINULE KOLEKCIJE!
Ker smo pred kratkim menjali naše "bojne" barve, smo se znašli v situaciji, ko je na zalogi ostaloše kar nekaj opreme v "bivših" barvnih kombinacijah. Seveda je opreme v škatlah škoda, saj je namenjena uporabi zunaj, najbolje na kolesih, lahko pa tudi drugače. Zimski brezrokavnik je sestavljen s tople zimske "lycre" na hrbtu in trebuhu, ter trpežnega in za veter nepropustnega materiala na prsih. Tako vas bo kombinacija ščitila pred vetrom in hladnim zrakom, obenem pa bo brezrokavnik še vedno udoben. Na križu so nameščeni trije žepi, kot se za kolesarski kos oblačila spodobi. Kako se lahko uporabljajo verjetno ne rabimo opisovat :)

Za naročilo je najbolje, da nam pošljete kar povpraševanje, saj je zaloga zelo omejena.


Za idejo o tem kako se obleči, si lahko pomagate s člankom "Pravila oblačenja"


 


 

Preberi več...

Proizvajalec: Energija
79,00 € 33,33 €
Pošlji povpraševanje

Kolesarski WS brezrokavnik Energija Brezrokavnik je izdelan iz termo materialov, ki še dodatno zaščtijo telo pred mrazom, v prednjem predelu, ki je izpostavljen vetru, pa je dodana membrana odporna na veter, ki telo popolnoma zaščiti pred njim. Brezrokavnik je idealni dodatek našemu termo dresu. Kombinacija predstavlja učinkovito zaščito pred mrazom in vetrom v zimskih mesecih. To je tudi kombinacija, ki jo uporabljajo kolesarji naše ekipe, katerim je tudi pozimi kolesarjenje vsakdanje. Dresi Energija so izdelani v Sloveniji, izdeluje pa nam jih podjetje Banem. Skozi leta sodelovanja med podjetjem Banem in našim podjetjem, ter našo ekipo tekmovalcev, smo uspeli zagotoviti maksimalno udobnost dresov in se posvetili vsem malenkostim, ki dejansko vplivajo na kvaliteto kolesarjenja v naših dresih. Poudarek smo dali na stvareh, ki so resnično pomembne in doprinesejo uporabniku, ne pa stvarem, ki bi le pospeševale prodajo in dvignile ceno, pripomogle k kvaliteti pa ne bi.

Če želite, da bi vam blago poslali po pošti, nam s tem sporočilom sporočite vaše želje. Kontaktirali vas bomo za dodatna navodila, če jih bomo potrebovali.