Ihanska cesta 6, 1230 Domzale
01 721 13 94
G.CHRONO + ČRNA

G.CHRONO + 2017 I CESTNI KOLESARSKI ČEVELJ

Čevlji Gaerne G. Stilo Carbon so vrhunski kolesarski čevlji s karbonskim podplatom in številnimi vrhunskimi detajli, ki produkt naredijo enega najboljših na trgu kolesarskih čevljev. Preberi več...

Proizvajalec: Gaerne
309,00 €
Pošlji povpraševanje

Teža čevlja je le 275 gramov. G. Stilo se tako uvršča v sam vrh najlažjih in najboljših čevljev. Ena največjih prednosti je v tem, da čevelj nima nobenih točkovnih pritiskov na našo nogo, kar zagotavlja trenutno najbolj dovršen sistem zapenjanja Boa, ki predstavlja natančnost, vzdržljivost ter udobje. Patentiran sistem BOA je sestavljen iz dveh mikro nastavljivih gumbov ter nerjavečega jekla. Boa sistem ima tudi garancijo na celotno življenjsko dobo izdelka. Zgornji del čevlja je sestavljen iz mikrovlaken ter z lasersko vrtanih lukenj za najboljši pretok zraka. Čevelj ima tudi nov podplat EPS Light Weight Full Carbon. Zelo tanek in trden podplat omogoča, da se kar največ moči prenese na pedal. Podplat ima na začetnem delu čevlja ter na peti nedrsečo gumo in tako poskrbi za varnost pri hoji. Ergonomska peta je še dodatno ojačana s karbonom, kar pomeni, da se peta čevlja ne deformira oz. oslabi. Izjemna oblika petnega dela posrbi, da je noga vedno v pravilnem položaju.

 

Če želite, da bi vam blago poslali po pošti, nam s tem sporočilom sporočite vaše želje. Kontaktirali vas bomo za dodatna navodila, če jih bomo potrebovali.