Ihanska cesta 6, 1230 Domzale
01 721 13 94
- 40%
Gaerne G.Altea | Cestni kolesarski čevlj

Gaerne G.Altea | Cestni kolesarski čevlji

Gaerne G.ALTEA so cestni čevlji, katere odlikuje zgornji čevelj z udobno obliko čevlja iz kvalitetnih materialov. Po celotni površini ima z izrezane luknjice, ki zagotavljajo zračenje noge. Preberi več...

Proizvajalec: Gaerne
139,00 € 83,00 €
Pošlji povpraševanje

Gaerne G.ALTEA so cestni čevlji, katere odlikuje zgornji čevelj z udobno obliko čevlja iz kvalitetnih materialov. Po celotni površini ima z izrezane luknjice, ki zagotavljajo zračenje noge. Čevelj ima zapenjalni sistem, sestavljen iz treh paščkov, ki imajo vgrajen "KROKODILČKI" sistem regulacije, ta sistem prevzema silo zapenjanja nase, tako trdnost zapetega čevlja nikoli ni odvisna od obrabljenosti »mačkov« na paščku. Ergonomska peta je dodatno ojačana, kar pomeni, da se peta čevlja ne deformira oz. oslabi. Izjemna oblika petnega dela posrbi, da je noga vedno v pravilnem položaju. Čevelj ima povsem nov EPS LIGHT EVOLUTION podplat, ki je narejen iz najlona kar zagotavljala daljšo življenjsko dobo podplata kot pa navadni plastični podplat. Podplat ima na začetnem delu čevlja ter na peti nedrsečo gumo in tako poskrbi za varnost pri hoji.

Če želite, da bi vam blago poslali po pošti, nam s tem sporočilom sporočite vaše želje. Kontaktirali vas bomo za dodatna navodila, če jih bomo potrebovali.