Ihanska cesta 6, 1230 Domzale
01 721 13 94
- 40%
Gaerne G.Aster | Gorski kolesarski čevlji

Gaerne G.Aster | Gorski kolesarski čevlji

Gaerne G. ASTER so gorski kolesarski čevlji, katere odlikuje zgornji čevelj z udobno obliko čevlja iz kvalitetnih materialov. Preberi več...

Proizvajalec: Gaerne
139,00 € 83,00 €
Pošlji povpraševanje

Gaerne G. ASTER so gorski kolesarski čevlji, katere odlikuje zgornji čevelj z udobno obliko čevlja iz kvalitetnih materialov. Po celotni površini ima izrezane luknjice, ki zagotavljajo zračenje noge. Čevelj ima zapenjalni sistem, sestavljen iz treh paščkov, ki imajo vgrajen krokodilji sistem regulacije, ta sistem prevzema silo zapenjanja nase, tako trdnost zapetega čevlja nikoli ni odvisna od obrabljenosti »mačkov« na paščku. Model G. Aster ima izjemno obliko petnega dela, ta poskrbi, da je noga vedno v pravilnem položaju. Čevelj ima odličen 3DENSITY podplat, ki poteka po celotni površini podplata in tako zagotavlja dobro prečno in vzdolžno trdnost čevlja, poleg tega ima vrhunsko oblikovan gumijast del podplata, ki nudi optimalen oprijem pri hoji. Še dodatno pa lahko uporabnik izboljša oprijem tako, da privije v sprednji predel podplata 2 čepka oz. "krampona", ki nudijo dodaten oprijem v blatu in težjih razmerah.

Če želite, da bi vam blago poslali po pošti, nam s tem sporočilom sporočite vaše želje. Kontaktirali vas bomo za dodatna navodila, če jih bomo potrebovali.