Ihanska cesta 6, 1230 Domzale
01 721 13 94
- 40%
Gaerne G.Bora | Cestni kolesarski čevlji

Gaerne G.Bora | Cestni kolesarski čevlji

Cestni kolesarski čevlji Gaerne G.Bora so rekreativno tekmovalni cestni čevlji, katere odlikuje zgornji del z udobno tekmovalno zasnovano obliko čevlja iz najkvalitetnejših materialov. Preberi več...

Proizvajalec: Gaerne
159,00 € 95,00 €
Pošlji povpraševanje

Cestni kolesarski čevlji Gaerne G.Bora so rekreativno tekmovalni cestni čevlji, katere odlikuje zgornji del z udobno tekmovalno zasnovano obliko čevlja iz najkvalitetnejših materialov. Po celotni površini ima z laserjem izrezane luknjice, ki zagotavljajo maksimalno zračenje noge. V čevelj je vstavljen anatomski vložek, ki zagotavlja dobro dihanje podplata. Čevelj je opremljen z zapenjalnim sistemom, sestavljenim iz mikro zaponke, ter dveh paščkov. Ergonomska peta je dodatno ojačana, kar pomeni, da se peta čevlja ne deformira oz. oslabi. Izjemna oblika petnega dela poskrbi, da je noga vedno v pravilnem položaju. Čevelj ima povsem nov EPS Light Evolution podplat, ki je narejen iz najlona kar zagotavlja daljšo življenjsko dobo podplata kot pa navadni plastični podplat. Podplat ima ob straneh čevlja nedrsečo gumo, kar pomeni boljšo stabilnost in varnost. Čevelj v posebni "barvi" reflex, ki se zablešči ko posvetimo v njih.

Če želite, da bi vam blago poslali po pošti, nam s tem sporočilom sporočite vaše želje. Kontaktirali vas bomo za dodatna navodila, če jih bomo potrebovali.