Ihanska cesta 6, 1230 Domzale
01 721 13 94
- 40%
Gaerne G.ETNA | GORSKI MTB & TREKKING KOLESARSKI ČEVLJI

Gaerne G.ETNA | GORSKI MTB & TREKKING KOLESARSKI ČEVLJI

Gaerne G. Etna je treking čevelj. Namenjen je rekreativcem, ki si želijo zelo udobnega čevlja, ki jim omogoča, da se pripne na pedalo in bolj efektivno poganja kolo. Na drugi strani pa s kvalitetnim VIBRAM podplatom omogoča, da uporabnik lahko z njim tudi udobno in varno hodi. Noemy čevlje bi lahko bi označili kot kolesarsko-pohodne. Preberi več...

Proizvajalec: Gaerne
95,00 € 57,00 €
Pošlji povpraševanje

Gaerne G. Etna je treking čevelj. Namenjen je rekreativcem, ki si želijo zelo udobnega čevlja, ki jim omogoča, da se pripne na pedalo in bolj efektivno poganja kolo. Na drugi strani pa s kvalitetnim VIBRAM podplatom omogoča, da uporabnik lahko z njim tudi udobno in varno hodi. Noemy čevlje bi lahko bi označili kot kolesarsko-pohodne. G. Etna je nekoliko višji čevelj in zato tudi lepše objame predel gležnja. Zgornji del je sestavljen iz mikrovlaken in mrežo ter ojačitvenimi dodatki na izpostavljenih delih. Tako, vam bo čevelj dolgo in dobro služil.

Če želite, da bi vam blago poslali po pošti, nam s tem sporočilom sporočite vaše želje. Kontaktirali vas bomo za dodatna navodila, če jih bomo potrebovali.