Ihanska cesta 6, 1230 Domzale
01 721 13 94
- 30%
Gaerne G.Fast | GORSKI MTB KOLESARSKI ČEVLJI

Gaerne G.Fast | GORSKI MTB KOLESARSKI ČEVLJI

Gaerne G.FAST je idealen za tiste, ki iščejo funkcionalno in bogato tehnično vsebino z najboljšo uporabo tako na dirki kot treningu. Preberi več...

Proizvajalec: Gaerne
209,00 € 146,00 €
Pošlji povpraševanje

Gaerne G.FAST je kolesarski čevelj idealen za tiste, ki iščejo funkcionalno in bogato tehnično vsebino z najboljšo uporabo tako na dirki kot treningu. Čevelj je zelo lahek; zgornji del je sestavljen iz mikrovlaken, lasersko narejenih luknjic ter mrežnih vstavkov, ki omogočajo maksimalno zračnost. Ena največjih prednosti je v tem, da čevelj nima nobenih točkovnih pritiskov na našo nogo, kar zagotavlja trenutno najbolj dovršen sistem zapenjanja Boa, ki predstavlja natančnost, vzdržljivost ter udobje. Patentiran sistem BOA je sestavljen iz mikro nastavljivega gumba ter kabla iz nerjavečega jekla. Boa sistem ima tudi garancijo na celotno življenjsko dobo izdelka. Ergonomska peta je še dodatno ojačana, kar pomeni, da se peta čevlja ne deformira oz. oslabi. Izjemna oblika petnega dela poskrbi, da je noga vedno v pravilnem položaju. Čevelj ima odličen 3DENSITY podplat, ki poteka po celotni površini podplata in tako zagotavlja dobro prečno in vzdolžno trdnost čevlja, poleg tega ima vrhunsko oblikovan gumijast del podplata, ki nudi optimalen oprijem pri hoji. Še dodatno pa lahko uporabnik izboljša oprijem tako, da privije v sprednji predel podplata 2 čepka oz. "krampona", ki nudijo dodaten oprijem v blatu in težjih razmerah.

Če želite, da bi vam blago poslali po pošti, nam s tem sporočilom sporočite vaše želje. Kontaktirali vas bomo za dodatna navodila, če jih bomo potrebovali.