Ihanska cesta 6, 1230 Domzale
01 721 13 94
- 20%
GAERNE G.HURRICANE MTB 2 DENSITY GORSKO KOLESARSKI ČEVELJ

GAERNE G.HURRICANE MTB GORSKI & GRAVEL KOLESARSKI ČEVLJI

G.HURRICANE čevlji so lahki in elegantni MTB čevlji za gorsko in gravel kolesarjenje, idealni za tiste, ki iščejo funkcionalno in tehnično dovršeno kolesarsko obutev. S svojo natančno izdelavo, so to čevlji z enim najboljših razmerij med ceno in kvaliteto na trgu. Preberi več...

Proizvajalec: Gaerne
149,00 € 119,00 €
Pošlji povpraševanje

G.HURRICANE čevlji so lahki in elegantni MTB čevlji za gorsko kolesarjenje, idealni za tiste, ki iščejo funkcionalno in tehnično dovršeno kolesarsko obutev. S svojo natančno izdelavo, so to čevlji z enim najboljših razmerij med ceno in kvaliteto na trgu.

 S svojo izjemno težo (321gr) in mehkim zgornjim delom iz lasersko obdelane microfibre, so čevlji zelo udobni in zračni.

 Posebno oblikovan jezik čevlja je perforiran in s tem poskrbi za dodatno prezračevanje noge

 BOA L6 sistem skrbi za natančno in preprosto zapenjanje čevlja.

 ANTI SLIP sistem na peti, poskrbi za to, da bo peta kar najbolj fiksirana v čevlju, brez velikega pritiska. Nov integriran sistem je zasnovan tako, da se ne bo obrabil ali deformiral.

 EPS transpirant anatomski vložek bo poskrbel za čim boljšo učinkovitost vašega pedaliranja

"MTB 2DENSITIY" podplat je izdelan iz kombinacije najlona in steklenih vlaken, kar zagotavlja optimalno trdnost za gorsko kolesarski čevelj. Zasnovan je tako, da čim večji del vaše energije, ki jo usmerite v čevelj, dejansko pride do pedal in od tam naprej na podlago, obenem pa zagotavlja zadostno mero stabilnosti tudi takrat, ko je kakšen meter poti potrebno premagati peš. V prednjem delu podplata se nahajata tudi dva navoja, kamor se lahko pritrdi čepe oz. "krampone", za boljše spoprijemanje z blatom, ko nas le-ta spravi s kolesa in prisili v hojo.

TRDNOST PODPLATA: STOPNJA 7

Če želite, da bi vam blago poslali po pošti, nam s tem sporočilom sporočite vaše želje. Kontaktirali vas bomo za dodatna navodila, če jih bomo potrebovali.