Ihanska cesta 6, 1230 Domzale
01 721 13 94
- 40%
Gaerne G.Luna Composite Carbon | Ženski kolesarski čevlji

Gaerne G.Luna Composite Carbon | Ženski kolesarski čevlji

Čevelj Gaerne G.Luna je ženski model čevlja, ki ima podobne lastnosti, kot model G.Speed.
So pa snovalci posebno pozornost tega čevlja posvetili anatomiji ženskega stopala. Tako ima posebej prilagojeno obliko čevlja v predelu metatarzalnih kosti oz. spodnjega dela stopala in v predelu pete.
Čevelj je zelo lahek; zgornji del je sestavljen iz mikrovlaken, lasersko narejenih luknjic ter mrežnih vstavkov, ki omogočajo maksimalno zračnost. Preberi več...

Proizvajalec: Gaerne
259,00 € 155,00 €
Pošlji povpraševanje

Čevelj Gaerne G.Luna je ženski model čevlja, ki ima podobne lastnosti, kot model G.Speed. So pa snovalci posebno pozornost tega čevlja posvetili anatomiji ženskega stopala. Tako ima posebej prilagojeno obliko čevlja v predelu metatarzalnih kosti oz. spodnjega dela stopala in v predelu pete. Čevelj je zelo lahek; zgornji del je sestavljen iz mikrovlaken, lasersko narejenih luknjic ter mrežnih vstavkov, ki omogočajo maksimalno zračnost. Ena največjih prednosti je v tem, da čevelj nima nobenih točkovnih pritiskov na našo nogo, kar zagotavlja trenutno najbolj dovršen sistem zapenjanja Boa, ki predstavlja natančnost, vzdržljivost ter udobje. Patentiran sistem BOA je sestavljen iz mikro nastavljivega gumba ter kabla iz nerjavečega jekla. Boa sistem ima tudi garancijo na celotno življenjsko dobo izdelka. Ergonomska peta je še dodatno ojačana, kar pomeni, da se peta čevlja ne deformira oz. oslabi. Izjemna oblika petnega dela posrbi, da je noga vedno v pravilnem položaju. Čevelj ima povsem nov GAERNE EPS COMPOSITE CARBON podplat, ki je sestavljen iz najlonskega ohišja in karbona v sredini. Taka sestava podplata zagotavlja, da je čevelj udoben in lahek. Na predelu, kjer je najbolj obremenjen, pa se nahaja karbon in tako je čevelj prečno in vzdolžno trden. Karbon pa tudi podaljša življenjsko dobo čevlja. Sedaj imate prednosti standardnega ter karbonskega podplata združena v enem čevlju. Podplat ima na začetnem delu čevlja ter na peti nedrsečo gumo in tako poskrbi za varnost pri hoji.

Če želite, da bi vam blago poslali po pošti, nam s tem sporočilom sporočite vaše želje. Kontaktirali vas bomo za dodatna navodila, če jih bomo potrebovali.