Ihanska cesta 6, 1230 Domzale
01 721 13 94
- 30%
Gaerne G.Motion | CESTNI KOLESARSKI ČEVLJI

Gaerne G.Motion | CESTNI KOLESARSKI ČEVLJI

Gaerne G.Motion so rekreativno tekmovalni cestni čevlji, katere odlikuje zgornji čevelj z udobno tekmovalno zasnovano obliko čevlja iz najkvalitetnejših materialov. Preberi več...

Proizvajalec: Gaerne
179,00 € 125,00 €
Pošlji povpraševanje

Gaerne G.Motion so rekreativno tekmovalni cestni čevlji, katere odlikuje zgornji čevelj z udobno tekmovalno zasnovano obliko čevlja iz najkvalitetnejših materialov. Po celotni površini ima z lesarjem izrezane luknjice, ki zagotavljajo maksimalno zračenje noge. Ergonomska peta je dodatno ojačana, kar pomeni, da se peta čevlja ne deformira oz. oslabi. Izjemna oblika petnega dela poskrbi, da je noga vedno v pravilnem položaju. Čevelj ima zapenjalni sistem, sestavljen iz mikro zaponke in dveh paščkov, ki imata vgrajen krokodilji sistem regulacije in s tem prevzemata silo zapenjanja nase, tako trdnost zapetega čevlja nikoli ni odvisna od obrabljenosti »mačkov« na paščku. . Čevelj ima povsem nov EPS Light Evolution podplat, ki je narejen iz najlona kar zagotavlja daljšo življenjsko dobo podplata kot pa navadni plastični podplat. Podplat ima ob straneh čevlja nedrsečo gumo, kar pomeni boljšo stabilnost in varnost.

Če želite, da bi vam blago poslali po pošti, nam s tem sporočilom sporočite vaše želje. Kontaktirali vas bomo za dodatna navodila, če jih bomo potrebovali.