Ihanska cesta 6, 1230 Domzale
01 721 13 94
- 21%
Gaerne G.Nemy | Trekking kolesarski čevlji

Gaerne G.Nemy | Trekking kolesarski čevlji

Gaerne Nemy je treking kolesarski čevelj, namenjen rekreativcem, ki si želijo zelo udobnega čevlja. Nemy omogoča, da se pripne na pedalo in s tem uporabnik lahko bolj efektivno poganja kolo. Na drugi strani pa s kvalitetnim VIBRAM podplatom omogoča, da uporabnik lahko z njim tudi udobno in varno hodi. Nemy čevlje bi lahko označili kot kolesarsko-pohodne.
Zgornji del je sestavljen iz mikrovlaken in mrežo ter ojačitvenimi dodatki na izpostavljenih delih. Tako vam bo čevelj dolgo in dobro služil.
Zapenjalni sistem je sestavljen iz vezalk ter paščka na vrhnjem delu, ki dodatno stabilizira nogo in preprečuje, da bi se vezalke odvezovale.
Petni del je ojačan in ima obliko skodelice, ki še poveča stabilnost pete. Preberi več...

Proizvajalec: Gaerne
89,00 € 69,90 €
Pošlji povpraševanje

Gaerne Nemy je treking kolesarski čevelj, namenjen rekreativcem, ki si želijo zelo udobnega čevlja. Nemy omogoča, da se pripne na pedalo in s tem uporabnik lahko bolj efektivno poganja kolo. Na drugi strani pa s kvalitetnim VIBRAM podplatom omogoča, da uporabnik lahko z njim tudi udobno in varno hodi. Nemy čevlje bi lahko označili kot kolesarsko-pohodne. Zgornji del je sestavljen iz mikrovlaken in mrežo ter ojačitvenimi dodatki na izpostavljenih delih. Tako vam bo čevelj dolgo in dobro služil. Zapenjalni sistem je sestavljen iz vezalk ter paščka na vrhnjem delu, ki dodatno stabilizira nogo in preprečuje, da bi se vezalke odvezovale. Petni del je ojačan in ima obliko skodelice, ki še poveča stabilnost pete.

Če želite, da bi vam blago poslali po pošti, nam s tem sporočilom sporočite vaše želje. Kontaktirali vas bomo za dodatna navodila, če jih bomo potrebovali.