Ihanska cesta 6, 1230 Domzale
01 721 13 94
- 40%
Gaerne G.Olympia | Gorski MTB kolesarski čevlj

Gaerne G.Olympia | Gorski MTB kolesarski čevlji

Gaerne G. OLYMPIA so vrhunski MTB-GORSKI čevlji, katere odlikuje zgornji čevelj z udobno tekmovalno zasnovano obliko čevlja iz najkvalitetnejših materialov in posebnim petnim vložkom HEEL GRIP, ki odlično oprime peto. Preberi več...

Proizvajalec: Gaerne
199,00 € 119,00 €
Pošlji povpraševanje

Gaerne G. OLYMPIA so vrhunski MTB-GORSKI čevlji, katere odlikuje zgornji čevelj z udobno tekmovalno zasnovano obliko čevlja iz najkvalitetnejših materialov in posebnim petnim vložkom HEEL GRIP, ki odlično oprime peto. Po celotni površini ima povečano število z lesarjem izrezanih luknjic, ki zagotavljajo maksimalno zračenje noge. V čevelj je vstavljen usnjen vložek, ki zagotavlja maksimalno dihanje podplata. Čevelj ima zapenjalni sistem, sestavljen iz mikro zaponke in dveh paščkov, ki imata vgrajen krokodilji sistem regulacije in s tem prevzemata silo zapenjanja nase, tako trdnost zapetega čevlja nikoli ni odvisna od obrabljenosti »mačkov« na paščku. Čevelj ima odličen Evolution sole podplat, ki poteka po celotni površini podplata in tako zagotavlja dobro prečno in vzdolžno trdnost čevlja, poleg tega ima vrhunsko oblikovan gumijast del podplata, ki nudi optimalen oprijem pri hoji. Še dodatno pa lahko uporabnik izboljša oprijem tako, da privije v sprednji predel podplata 2 čepka oz. "krampona", ki nudijo dodaten oprijem v blatu in težjih razmerah.

Če želite, da bi vam blago poslali po pošti, nam s tem sporočilom sporočite vaše želje. Kontaktirali vas bomo za dodatna navodila, če jih bomo potrebovali.