Ihanska cesta 6, 1230 Domzale
01 721 13 94
- 40%
Gaerne G.Platinum composite carbon | kolesarski čevlji

Gaerne G.Platinum composite carbon | kolesarski čevlji

Gaerne G.Platinum Composite Carbon so vrhunski cestni čevlji, katere odlikuje zgornji čevelj z udobno tekmovalno zasnovano obliko čevlja iz najkvalitetnejših materialov in posebnim petnim vložkom HEEL GRIP , ki optimalno oprime peto. Preberi več...

Proizvajalec: Gaerne
209,00 € 125,00 €
Pošlji povpraševanje

Gaerne G.Platinum Composite Carbon so vrhunski cestni čevlji, katere odlikuje zgornji čevelj z udobno tekmovalno zasnovano obliko čevlja iz najkvalitetnejših materialov in posebnim petnim vložkom HEEL GRIP , ki optimalno oprime peto. Po celotni površini ima povečano število z lesarjem izrezanih luknjic VENTILATION PLUS, ki zagotavljajo maksimalno zračenje noge. V čevelj je vstavljen tanek in zračen vložek, ki zagotavlja maksimalno dihanje podplata. Čevelj ima zapenjalni sistem, sestavljen iz mikro zaponke in dveh paščkov, ki imata vgrajen krokodilji sistem regulacije in s tem prevzemata silo zapenjanja nase, tako trdnost zapetega čevlja nikoli ni odvisna od obrabljenosti »mačkov« na paščku. Čevelj ima povsem nov GAERNE EPS COMPOSITE CARBON podplat, ki je sestavljen iz najlonskega ohišja in karbona v sredini. Taka sestava podplata zagotavlja, da je čevelj udoben in lahek. Na predelu, kjer je najbolj obremenjen, pa se nahaja karbon in tako je čevelj prečno in vzdolžno trden. Karbon pa tudi podaljša življenjsko dobo čevlja. Sedaj imate prednosti standardnega ter karbonskega podplata združena v enem čevlju.

Če želite, da bi vam blago poslali po pošti, nam s tem sporočilom sporočite vaše želje. Kontaktirali vas bomo za dodatna navodila, če jih bomo potrebovali.