Ihanska cesta 6, 1230 Domzale
01 721 13 94
- 30%
Gaerne G.Rappa | Gorski MTB kolesarski čevlji

Gaerne G.Rappa | Gorski MTB kolesarski čevlji

Gaerne G.Rappa so rekreativno tekmovalni MTB-GORSKI čevlji, katere odlikuje zgornji čevelj z udobno tekmovalno zasnovano obliko čevlja iz najkvalitetnejših materialov. Po celotni površini ima z lesarjem izrezane luknjice, ki zagotavljajo maksimalno zračenje noge. Preberi več...

Proizvajalec: Gaerne
179,00 € 125,00 €
Pošlji povpraševanje

Gaerne G.Rappa so rekreativno tekmovalni MTB-GORSKI čevlji, katere odlikuje zgornji čevelj z udobno tekmovalno zasnovano obliko čevlja iz najkvalitetnejših materialov. Po celotni površini ima z lesarjem izrezane luknjice, ki zagotavljajo maksimalno zračenje noge. Ergonomska peta je dodatno ojačana, kar pomeni, da se peta čevlja ne deformira oz. oslabi. Izjemna oblika petnega dela poskrbi, da je noga vedno v pravilnem položaju. Čevelj ima zapenjalni sistem, sestavljen iz mikro zaponke in dveh paščkov, ki imata vgrajen krokodilji sistem regulacije in s tem prevzemata silo zapenjanja nase, tako trdnost zapetega čevlja nikoli ni odvisna od obrabljenosti »mačkov« na paščku. Čevelj ima odličen Evolution sole podplat, ki poteka po celotni površini podplata in tako zagotavlja dobro prečno in vzdolžno trdnost čevlja, poleg tega ima vrhunsko oblikovan gumijast del podplata, ki nudi optimalen oprijem pri hoji. Še dodatno pa lahko uporabnik izboljša oprijem tako, da privije v sprednji predel podplata 2 čepka oz. "krampona", ki nudijo dodaten oprijem v blatu in težjih razmerah.

Če želite, da bi vam blago poslali po pošti, nam s tem sporočilom sporočite vaše želje. Kontaktirali vas bomo za dodatna navodila, če jih bomo potrebovali.