Ihanska cesta 6, 1230 Domzale
01 721 13 94
- 10%
GERNE G.SNX CARBON MTB ČEVLJI

GAERNE G.SNX VRHUNSKI MTB & GRAVEL KOLESARSKI ČEVLJI

Izkušnje tradicionalnega "čevljarja" Gaerne in svetovno znanega Michelina, združene v eno celoto. Čevlji so lahko vrhunski, a podplat kakršnega priskrbi Michelin, jih resnično naredi edinstvene. Gaerne G.SNX predstavljajo vrh ponudbe v kolesarkem svetu. So izpopolnjeni izdelek za gorske in gravel kolesarje. Preberi več...

Proizvajalec: Gaerne
299,00 € 269,00 €
Pošlji povpraševanje

Izkušnje tradicionalnega "čevljarja" Gaerne in svetovno znanega Michelina, združene v eno celoto. Čevlji so lahko vrhunski, a podplat kakršnega priskrbi Michelin, jih resnično naredi edinstvene. Gaerne G.SNX predstavljajo vrh ponudbe v kolesarkem svetu. So izpopolnjeni izdelek za gorske in gravel kolesarje.

 S svojo izjemno težo (332r) in mehkim zgornjim delom iz lasersko obdelane microfibre, so čevlji zelo udobni in zračni.

 Posebno oblikovan jezik čevlja je perforiran in s tem poskrbi za dodatno prezračevanje noge

 BOA Li2 sistem skrbi za natančno in preprosto zapenjanje čevlja. Nastavljiv je v obe smeri tako, da ga lahko tudi med vožnjo nastavljate z eno roko.

IN-FIT sistem sestavlja osem pritrditvenih točk, ki omogočajo nastavljanje brez omejitev in s tem popolno prileganje čevlja.

 ANATOMIC HEEL CUP sistem prinaša še boljše prileganje čevlja v petnem delu. 

 EPS transpirant anatomski vložek bo poskrbel za čim boljšo učinkovitost vašega pedaliranja

EPS karbonski podplat power sole 8.0 je izdelan iz steklenih vlaken obogatenih s karbonom, kar zagotavlja optimalno trdnost. Zasnovan je tako, da čim večji del vaše energije, ki jo usmerite v čevelj, dejansko pride do pedal in od tam naprej na cesto. Izboljšana je stabilnost čevlja z novo obliko v predelu stopalnega loka. Štirje zračniki zagotavljajo zračnost v notranjosti čevlja. Podplat je opremljen z gumijastim delov v predelu prstov in pete, kar zagotovi večjo varnost med hojo.

TRDNOST PODPLATA: STOPNJA 8

Če želite, da bi vam blago poslali po pošti, nam s tem sporočilom sporočite vaše želje. Kontaktirali vas bomo za dodatna navodila, če jih bomo potrebovali.