Ihanska cesta 6, 1230 Domzale
01 721 13 94
- 15%
GAERNE G.TORNADO POWER SOLE 8.0

GAERNE G.TORNADO CESTNI KOLESARSKI ČEVLJI

GAERNE G.TORNADO čevlji so lahki in elegantni kolesarski čevlji, idealni za tiste, ki iščejo funkcionalno in tehnično dovršeno kolesarsko obutev. S karbonskim podplatom EPS Power sole 8.0 so to čevlji z enim najboljši razmerij med ceno in kvaliteto na trgu. Preberi več...

Proizvajalec: Gaerne
149,00 € 127,00 €
Pošlji povpraševanje

G.TORNADO čevlji so lahki in elegantni kolesarski čevlji, idealni za tiste, ki iščejo funkcionalno in tehnično dovršeno kolesarsko obutev. S karbonskim podplatom EPS Power sole 8.0 so to čevlji z enim najboljši razmerij med ceno in kvaliteto na trgu.

 S svojo izjemno težo (287gr) in mehkim zgornjim delom iz lasersko obdelane microfibre, so čevlji zelo udobni in zračni.

 Posebno oblikovan jezik čevlja je perforiran in s tem poskrbi za dodatno prezračevanje noge

 BOA L6 sistem skrbi za natančno in preprosto zapenjanje čevlja.

 ANTI SLIP sistem na peti, poskrbi za to, da bo peta kar najbolj fiksirana v čevlju, brez velikega pritiska. Nov integriran sistem je zasnovan tako, da se ne bo obrabil ali deformiral.

 EPS transpirant anatomski vložek bo poskrbel za čim boljšo učinkovitost vašega pedaliranja

EPS karbonski podplat power sole 8.0 je izdelan iz steklenih vlaken obogatenih s karbonom, kar zagotavlja optimalno trdnost. Zasnovan je tako, da čim večji del vaše energije, ki jo usmerite v čevelj, dejansko pride do pedal in od tam naprej na cesto. Izboljšana je stabilnost čevlja z novo obliko v predelu stopalnega loka. Štirje zračniki zagotavljajo zračnost v notranjosti čevlja. Podplat je opremljen z gumijastim delov v predelu prstov in pete, kar zagotovi večjo varnost med hojo.

TRDNOST PODPLATA: STOPNJA 8

Če želite, da bi vam blago poslali po pošti, nam s tem sporočilom sporočite vaše želje. Kontaktirali vas bomo za dodatna navodila, če jih bomo potrebovali.