Ihanska cesta 6, 1230 Domzale
01 721 13 94
- 40%
Gaerne G.Vertical | Gorski MTB Kolesarski čevlj

Gaerne G.Vertical | Gorski MTB Kolesarski čevlji

Gaerne G. VERTICAL so rekreativno tekmovalni MTB-GORSKI čevlji, katere odlikuje zgornji čevelj z udobno tekmovalno zasnovano obliko čevlja iz najkvalitetnejših materialov. Po celotni površini ima z lesarjem izrezane luknjice, ki zagotavljajo maksimalno zračenje noge. V čevelj je vstavljen klasičen vložek, ki zagotavlja dobro dihanje podplata. Preberi več...

Proizvajalec: Gaerne
159,00 € 95,00 €
Pošlji povpraševanje

Gaerne G. VERTICAL so rekreativno tekmovalni MTB-GORSKI čevlji, katere odlikuje zgornji čevelj z udobno tekmovalno zasnovano obliko čevlja iz najkvalitetnejših materialov. Po celotni površini ima z lesarjem izrezane luknjice, ki zagotavljajo maksimalno zračenje noge. V čevelj je vstavljen klasičen vložek, ki zagotavlja dobro dihanje podplata. Ergonomska peta je dodatno ojačana, kar pomeni, da se peta čevlja ne deformira oz. oslabi. Izjemna oblika petnega dela posrbi, da je noga vedno v pravilnem položaju. Čevelj ima zapenjalni sistem, sestavljen iz mikro zaponke in dveh paščkov. Čevelj ima odličen Evolution sole podplat, ki poteka po celotni površini podplata in tako zagotavlja dobro prečno in vzdolžno trdnost čevlja, poleg tega ima vrhunsko oblikovan gumijast del podplata, ki nudi optimalen oprijem pri hoji. Še dodatno pa lahko uporabnik izboljša oprijem tako, da privije v sprednji predel podplata 2 čepka oz. "krampona", ki nudijo dodaten oprijem v blatu in težjih razmerah.

Če želite, da bi vam blago poslali po pošti, nam s tem sporočilom sporočite vaše želje. Kontaktirali vas bomo za dodatna navodila, če jih bomo potrebovali.