Ihanska cesta 6, 1230 Domzale
01 721 13 94
- 17%
GAERNE G.VOLATA CARBON

GAERNE G.VOLATA CESTNI KOLESARSKI ČEVLJI

GAERNE G.VOLATA čevlji so lahki in elegantni kolesarski čevlji, idealni za tiste, ki iŠščejo funkcionalno in tehnično dovršeno kolesarsko obutev.
Preberi več...

Proizvajalec: Gaerne
239,00 € 199,00 €
Pošlji povpraševanje

G.VOLATA čevlji so lahki in elegantni kolesarski čevlji, idealni za tiste, ki iščejo funkcionalno in tehnično dovršeno kolesarsko obutev.

 S svojo izjemno težo (287gr) in mehkim zgornjim delom iz lasersko obdelane microfibre, so čevlji zelo udobni in zračni.

 Posebno oblikovan jezik čevlja je perforiran in s tem poskrbi za dodatno prezračevanje noge

 BOA IP1 sistem skrbi za izredno natačno in preprosto zapenjanje čevlja. Dodatno za maksimalno vpetje poskrbi še velcro pašček.

 ANTI SLIP sistem na peti, poskrbi za to, da bo peta kar najbolj fiksirana v čevlju, brez velikega pritiska. Nov integriran sistem je zasnovan tako, da se ne bo obrabil ali deformiral.

 EPS transpirant anatomski vložek bo poskrbel za čim boljšo učinkovitost vašega pedaliranja

 EPS karbonski podplat 12.0 je ultra lahek in ultra tanek podlat narejen iz karbonskih vlaken. Zasnovan je tako, da čim večji del vaše energije, ki jo usmerite v čevelj, dejansko pride do pedal in od tam naprej na cesto. Izboljšana je stabilnost čevlja z novo obliko v predelu stopalnega loka. Štirje zračniki zagotavljajo zračnost v notranjosti čevlja. Podplat je opremljen z gumijastim delov v predelu prstov in pete, kar zagotovi večjo varnost med hojo.

TRDNOST PODPLATA: STOPNJA 12

Če želite, da bi vam blago poslali po pošti, nam s tem sporočilom sporočite vaše želje. Kontaktirali vas bomo za dodatna navodila, če jih bomo potrebovali.