Ihanska cesta 6, 1230 Domzale
01 721 13 94
- 11%
Črna | Selev HF | fotokromatska kolesarska očala

Selev HF | fotokromatska kolesarska očala

Kolesarska očala Selev HF so izvrstna očala, ki ponujajo maksimalno udobje z ergonomsko oblikovanim okvirjem. Očala so lahka in omogočajo odličen pogled, kar omogoča način vpetja leč v okvir, kjer so leče vpete le na vrhu. Ob strani in spodaj je leča prosta in uporabniku omogoča čim boljši pregled nad okolico. Odlična lastnost očal so fotokromatske leče, ki delujejo tako, da se leče same temnijo in svetlijo glede na moč svetlobe.
Uporabniku tako omogoča, da neobremenjeno natakne očala, ne glede na vreme ali teren po katerem se bo vozil, saj leče opravijo vse prilagoditve namesto njega. Preberi več...

Proizvajalec: Selev
95,00 € 85,00 €
Pošlji povpraševanje

Kolesarska očala Selev HF so izvrstna očala, ki ponujajo maksimalno udobje z ergonomsko oblikovanim okvirjem. Očala so lahka in omogočajo odličen pogled, kar omogoča način vpetja leč v okvir, kjer so leče vpete le na vrhu. Ob strani in spodaj je leča prosta in uporabniku omogoča čim boljši pregled nad okolico. Odlična lastnost očal so fotokromatske leče, ki delujejo tako, da se leče same temnijo in svetlijo glede na moč svetlobe. Uporabniku tako omogoča, da neobremenjeno natakne očala, ne glede na vreme ali teren po katerem se bo vozil, saj leče opravijo vse prilagoditve namesto njega.

Če želite, da bi vam blago poslali po pošti, nam s tem sporočilom sporočite vaše želje. Kontaktirali vas bomo za dodatna navodila, če jih bomo potrebovali.