Ihanska cesta 6, 1230 Domzale
01 721 13 94
- 16%
Rdeče/črna | Selev Matrix-R | kolesarska čelada

Selev Matrix-R | kolesarska čelada

Selev Matrix-R
Selev je leta 2005 predstavil model Matrix, ki je v trenutku postala najbolje prodajana čelada. V času do danes so predstavili več novih modelov, ki pa priljubljenosti Matrixu niso uspeli odvzeti. Na koncu so se odločili za prenovo Matrix čelade in tako predstavili nov izdelek:
SELEV MATRIX-R
- MatrixR se ponaša z izboljšano školjko čelade, ki je samo bistvo. Oblika čelade je ostala enaka, saj se je izkazala za zelo dobro, spremenjeni pa so spoji plastične osnove, ki čeladi ob padcu ponuja oporo. Čelada je tako še bolj varna in še bolje ublaži udarce pri padcih.
- MatrixR so pri Selevu tudi opremili z novim zapenjalnim sistemom, ki je po prvih testiranjih resnično boljši od starega. Sistem zapenjanja z vrtljivim gumbom omogoča spreminjanje napetosti v kateremkoli momentu.
- MatrixR so tudi opremili z novo obliko zračnikov, ki dajejo nekoliko drugačen videz, izboljšana pa je tudi zračnost čelade
- MatrixR ima tudi nove barve, ki si jih lahko pogledate v galeriji Preberi več...

Proizvajalec: Selev
129,00 € 109,00 €
Pošlji povpraševanje

Selev Matrix-R Selev je leta 2005 predstavil model Matrix, ki je v trenutku postala najbolje prodajana čelada. V času do danes so predstavili več novih modelov, ki pa priljubljenosti Matrixu niso uspeli odvzeti. Na koncu so se odločili za prenovo Matrix čelade in tako predstavili nov izdelek: SELEV MATRIX-R - MatrixR se ponaša z izboljšano školjko čelade, ki je samo bistvo. Oblika čelade je ostala enaka, saj se je izkazala za zelo dobro, spremenjeni pa so spoji plastične osnove, ki čeladi ob padcu ponuja oporo. Čelada je tako še bolj varna in še bolje ublaži udarce pri padcih. - MatrixR so pri Selevu tudi opremili z novim zapenjalnim sistemom, ki je po prvih testiranjih resnično boljši od starega. Sistem zapenjanja z vrtljivim gumbom omogoča spreminjanje napetosti v kateremkoli momentu. - MatrixR so tudi opremili z novo obliko zračnikov, ki dajejo nekoliko drugačen videz, izboljšana pa je tudi zračnost čelade - MatrixR ima tudi nove barve, ki si jih lahko pogledate v galeriji

Če želite, da bi vam blago poslali po pošti, nam s tem sporočilom sporočite vaše želje. Kontaktirali vas bomo za dodatna navodila, če jih bomo potrebovali.