Ihanska cesta 6, 1230 Domzale
01 721 13 94
- 13%
Shimano PD-M520 SPD pedala | gorsko kolo

Shimano PD-M520 SPD pedala | gorsko kolo

Shimano PD-M520 SPD pedala so odličen pripomoček za kolesarja, ki se želi spoznati z sistemom zapetih čevljev na pedalih.
Ugodna rešitev za vse, ki bi si radi na svoje kolo namontirali svoja prva pedala z zapenjalnim sistemom.
V naši pondubi čevljev Gaerne boste gotovo našli še ugodne čevlje, ki bodo v kombinaciji s temi pedali izpopolnili vaše vožnje s kolesom.
Pedala in čevlji z zapenjanjem vam bodo omogočili boljše poganjanje kolesa, saj lahko pedala vrtite v krogu 360stopinj, ne le s potiskanjem navzdol. Preberi več...

Proizvajalec: Shimano
39,90 € 34,90 €
Pošlji povpraševanje

Shimano PD-M520 SPD pedala so odličen pripomoček za kolesarja, ki se želi spoznati z sistemom zapetih čevljev na pedalih. Ugodna rešitev za vse, ki bi si radi na svoje kolo namontirali svoja prva pedala z zapenjalnim sistemom. V naši pondubi čevljev Gaerne boste gotovo našli še ugodne čevlje, ki bodo v kombinaciji s temi pedali izpopolnili vaše vožnje s kolesom. Pedala in čevlji z zapenjanjem vam bodo omogočili boljše poganjanje kolesa, saj lahko pedala vrtite v krogu 360stopinj, ne le s potiskanjem navzdol.

Če želite, da bi vam blago poslali po pošti, nam s tem sporočilom sporočite vaše želje. Kontaktirali vas bomo za dodatna navodila, če jih bomo potrebovali.