Ihanska cesta 6, 1230 Domzale
01 721 13 94
- 8%
Sigma Rox 5.0 | brezžični kolesarski števec

Sigma Rox 5.0 | brezžični kolesarski števec

Sigma Rox 5.0 je brezžični kolesarski števec, ki bo zadovoljil pričakovanja tudi bolj resnih kolesarjev. Združuje vse osnovne kolesarske funkcije, bolj zahtevni uporabniki pa bodo navdušeni tudi na merilcem srčnega utripa in kadence.
V paketu so poleg števca priloženi še brezžični oddajnik za srčni utrip, hitrost in kadenco, ter vsi nastavki za pritrditev na kolo.

Kolesarske funkcije (vključno s kadenco) in funkcije srčnega utripa (brezžična povezava STS).
Prikazovalnik temperature.
Možnost povezave z osebnim računalnikom.
25 ur spomina (10 sekundni interval).
Števec krogov (do 99 krogov) in funkcije teka. Preberi več...

Proizvajalec: Sigma
119,95 € 110,00 €
Pošlji povpraševanje

Sigma Rox 5.0 je brezžični kolesarski števec, ki bo zadovoljil pričakovanja tudi bolj resnih kolesarjev. Združuje vse osnovne kolesarske funkcije, bolj zahtevni uporabniki pa bodo navdušeni tudi na merilcem srčnega utripa in kadence. V paketu so poleg števca priloženi še brezžični oddajnik za srčni utrip, hitrost in kadenco, ter vsi nastavki za pritrditev na kolo. Kolesarske funkcije (vključno s kadenco) in funkcije srčnega utripa (brezžična povezava STS). Prikazovalnik temperature. Možnost povezave z osebnim računalnikom. 25 ur spomina (10 sekundni interval). Števec krogov (do 99 krogov) in funkcije teka.

Če želite, da bi vam blago poslali po pošti, nam s tem sporočilom sporočite vaše želje. Kontaktirali vas bomo za dodatna navodila, če jih bomo potrebovali.