Ihanska cesta 6, 1230 Domzale
01 721 13 94
- 34%
Vittoria Geax Saguaro plašč

Vittoria Saguaro MTB plašč

Plašč Vittoria Saguaro Plašč Vittoria Saguaroje v zadnjem času postala izjemno priljubljena pnevmatika med vsemi gorskimi kolesarji. S svojo ponudbo v različnih izvedbah, kjer najdemo navaden žičnati plašč, na drugi strani pa celo plašče v tubular izvedbi, doseže prav vse uporabnike. Profil ostaja pri vseh izvedenkah enak, spreminja pa se seveda teža, ter cena in vzporedno z njima tudi material. Na voljo je v dimenzijah 26, 27.5 in 29, ter širinah 2.00 in 2.20, kar odgovarja tako kolesarjem, ki se prištevajo med XC voznike, kot tudi nekaterim tistim, ki se prištevajo bolj med AllMountain populacijo.


 


Preberi več...

Proizvajalec: Vittoria
44,99 € 29,90 €
Pošlji povpraševanje

Plašč Vittoria Saguaro je v zadnjem času postala izjemno priljubljena pnevmatika med vsemi gorskimi kolesarji. S svojo ponudbo v različnih izvedbah, kjer najdemo navaden žičnati plašč, na drugi strani pa celo plašče v tubular izvedbi, doseže prav vse uporabnike. Profil ostaja pri vseh izvedenkah enak, spreminja pa se seveda teža, ter cena in vzporedno z njima tudi material. Na voljo je v dimenzijah 26, 27.5 in 29, ter širinah 2.00 in 2.20, kar odgovarja tako kolesarjem, ki se prištevajo med XC voznike, kot tudi nekaterim tistim, ki se prištevajo bolj med AllMountain populacijo.

 

Če želite, da bi vam blago poslali po pošti, nam s tem sporočilom sporočite vaše želje. Kontaktirali vas bomo za dodatna navodila, če jih bomo potrebovali.